Najnovšie recenzie zo sekcie Okružné píly
Super stroj.
- ľahký maflík
- možnosť pripojenia na odsávanie
- ideálny na práce okolo domu
- pomer cena/výkon
- lacný maflík kvalitnej značky
- chýba príprava na vodiacu lištu
- veľmi presná píla, opakovane použitá
- Malý lahký dobre sa s ním manipuluje
- Doraz sa počas rezania uvolňuje, je uchytený iba jednou skrutkou.
- Veĺa plastových dielov, hlavne kryt kotúča na ktorom je umiestné nastavenie hĺby rezu a uhol náklonu.
Odrezal som asi 1,5 m píla sa začala zasekávať. Z prevodovky sa ozývajú zvuky ako keby preskakovali zuby v prevodovke. Tovar vrátený.
- Dobre sa drží v ruke
- Postačujúci výkon motora
- Za tu cenu dobrá pila
- Ľahká výmena kotúča
- Okraj pili je rovnobežny s kotučom veľké plus, len malý výstupok tam trosku pretrča a ten škriabe bok dosky, ten budem musieť obrusit
- Po registrácii 3 roky záruka
- Ľahké a bezpečné zapínanie píly
- Ma plechovú základňu ktorá už od novoty bola mierne prehnuta, tak som ju musel vyrovnat, môže to byť tým ze krabica dorazila ako keby snou niekto hral futbal, myslel som že aj pila bude ko ale prežila ( aj vnútri papierové vystuhy boli deformovane ) a to som predajcovi písal nech ju dobre zabali ale balenie bolo štandardné, okolo celej krabice by som dal bublinkovu fóliu, niektorý predajcovia tak robia a je to super ochrana pred poškodeným mam len dobre skúsenosti bublinkovou foliov aj keď tam boli balené krehké veci
- Dodávaný kotúč je na dosky moc zubovy dal som tam iný menším počtom zubov a pílenie bolo lepsie
- Tvrdý napájací kábel
- Nebol v balený imbusovy kľúč ale je písané že je súčasť balenia
Kupoval som 2 píly narex EPK 16 a bosch GKS 140, bosch má vedšie vôle do strán a aj smerom otáčania na zunoch ako narex
Myslel som ze bosch bude na úplne inej úrovne ale asi už to je jedno aká je to znacka, skôr by som povedal ci je vydarený produkt
Narex sa o trošku horšie drží v ruke ako bosch
Narex má celohlinikovu základnú je presná
Kryt na kotúč sa na bosch ľahko odklapa a narex má zbytočne silnú pružiny na ochrannom krite trošku my to prekážalo ale dá sa to svojpomocne upraviť
Narex je menej hlučná ako bosch, môže to byť spôsobené, že má menší výkon
Pilil som keď bolo okolo 5 stupňov a kábel u boschu bol ako drôt u nareksu je mekší ale privítal by som ešte biac mekší
Cena:
Bosch 109 eur
Narex 126,90 eur
Každá z pil ma niečo do seba tak nemam víťaza
Na každodennú prácu beriem bosch
Na presne pílenie narex
- zatil neodskusana , ale ine produkty OK
Pokazila sa pri druhom pouzití....
Vyhodene peniaze
- Neatoji ani za 5 eur
Mne prisla bez piloveho kotuca !!!
Jednoducho Makita.
- Pomer cena kvalita zodpoveda
Ručná okružná píla s najväčsou hĺbkou rezu na trhu....101mm, výkonný motor 2kW, precízne dielenské spracovanie
- Jednoducha obsluha
- Presny a hladky rez
- Nevylamuje laminat
Super produkt, urcite by som ho kupil opat.
- 24 zuby kotuc v baleni velmi rychlo reze
- dalsie prislusenstvo v baleni
- privodny kabel dostatocne dlhy (asi 2 metre)
- pojistka startu sa ovladat palcom
- pile trva asi 5 sekund, kym nabere rychlost
- dakedy sa pila zadrhne a nechxe dalej, co bude asi vina podstavca
- lahka, velmi dobre sa s nou pracuje
Funguje absolutne skvelo, robi presne to co ma
Fuuuuu, pekná mašina, je síce ťažšia ale aj väčšia, zatiaľ veľká spokojnosť, hĺbka rezu 8,5cm to už nie je hobby ale pracant ktorého chceš mať doma
- Pekne, dosť dobré sa s pilou pracuje
- Veľmi slabý výkon batéria, možno dokúpiť silnejšie, poraďte
Je to kvalitný výrobok som spokojný
Zatial funguje uzasne, otazka znie, ako na tom bude o takych päť alebo desať rokov... uvidime. Cirkular pracuje ticho a bez zavahania reze aj tvrde kusy a velke kusy, nakolko ma kvalitný rezny kotuc s priemerom 700mm. Pozor na pripojny kabel... koncovka je 16A to znamena, ze uzsia ako vacsina predlzovacich kablov na 380V ktore doma mate (väčšina ľudí má 32A). Takze treba vymenit koncovky a ističe. Kotuc je kompletne zakrytovany, poskytuje velku mieru bezpecnostipri praci, takze to zvladnu aj ženy ak by na to došlo.
- nekvalita
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »