Najnovšie recenzie zo sekcie Okružné píly
Rýchle dodanie, všetko funguje ako má, prijateľné ceny.
- Dobre sadne do ruky.
- Laser na presné rezanie.
- Suchý zips na kábli.
Makita HS011GZ
Pridané: 24. júna 2024
(naposledy upravené 9. novembra 2024)
Zakúpený v Euroshopy.sk
- Vyborné
- nemám
Ozaj tazky.. ale nie len to. Na drobne prace nesikovny svojou vahou.. skracovanie a rezanie plavacky bol trosku boj koli velkosti masiny.. len na velke projekty .. na titerne rezy by som volil nieco uplne ine..do 3.5 kg cca.
Ešte nebola možnosť pílu vyskúšať tak uvidím ale myslím si že na hobi rezanie bude stačiť
Píla je konštrukčne dobre riešená, doplnky pre použitie vodiacej lišty sa ľahko a jednoducho dajú namontovať.
- výborne sedí v ruke, má plochú základňu, ktorá dobre priľahne na dosku, a dá sa presne nastaviť sklon, uhol, ktorý si dokážete zaaretovať z oboch strán /u predchádzajúcej som si zafixoval len čelnú stranu, zadnú nie, a keď som pri pílení pritlačil, tak mi potom uhol ušiel, nebol presný rez/.
- nemá pomalý - plynulý štart, ale rozbehne sa naraz, až s ňou trhne, alebo sekne, čo nie je dobré na ložiská
Tovar bol doruceny opotrebovany
- Na hobby využitie perfektne
- Výborná značka
- Super píla pre pozdĺžné a priečne rezy.
- nízka cena
- kufor na uskladnenie a prenášanie
- plastový kryt kotúča
- pri pileni popri lište, kotúč zabiehal smerom k lište (tipujem, ze nebol správne napriamený) a píla uviazla v reze. Nevedel som s tym urobiť rovný rez. Musel som pílu vrátiť ako vadnú...
Makita CC301DSMJ
Pridané: 19. mája 2024
(naposledy upravené 19. mája 2024)
Zakúpený v AkcioveNaradie.sk
- Presne rezanie bez prachu
Spokojnosť
cena
- Za cenu OK
- Vykon
- Na fotke je zakladna z liatiny, v skutocnosti tvarovany cierny plech
V tejto cene nie je co vytknut, dobry vykon, prereze aj hrube kusy po dlzke,
na fotke je zakladna zjavne z hlinikovej zliatiny, v skutocnosti je z cierneho tvarovaneho plechu
- ľahký, skladný super pomocník do dielne.
Fakt, dobrý stroj.
- nemá vlastný obal na uloženie, Je len predajný
- Malý ale výkonný a šikovný pomocník pre hobby práce
Je to Makita.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »