Najnovšie recenzie zo sekcie Okružné píly
- Vyskúšané, funkčné
- V krabici pribalená aj píla
- Drží sa dobre
- Ryska na presnejšie pílenie
- Vyzerá celkom pevne, kvalitne
- Ja som držal v jednej ruke, nie je ťažká
- Pomer cena vykon
Oproti klasickej pile na 230V si treba dat pozor na zasekavanie kotuca. Ked automatika zaznamena vacsiu odpor pri zacati pilenia, tak pilu vyplne.
- výhodná cena
- Produkt po vybalení odskúšaný, silný motor, bezproblémová prevádzka.
Pre okružnú pílu je nutné zabezpečiť pilové kotúče s rôznym počtom zubov.
BOSCH GKT 55 GCE + FSN 1600 1619BZ0100
Pridané: 28. júla 2023
Zakúpený v REMAB - Obchod pre stolársku a remeselnícku výrobu
Nastavovanie hĺbky je nepraktické. Ukazovateľ hĺbky nepresný a labilny. Lišta nieje dostatočne priľnava k materiálu. Pani technici by mali na tom popracovať.
- Rýchla a presný rez.
- Šikovný, pohotový, dobrá manipulácia, výborný pomocník na drobné práce
- Nenašiel som
- Super pilka
- silny stroj
- spolu s oboma baterkami je celkom tazky
Kocur vyzera masivne a silny…
- Mašina šľape výborne.
- Atypický rozmer otvoru rezného kotúča.
Maximálna spokojnosť.
Odporúčam.
- možnosť použiť s lištou aj bez lišty - odporúčam lištu pokiaľ nemáte pevne ruky ako ja a rez po pílení vyzerá trocha ako vlnovka
- kufor pre pílu - TStak
- súčasťou je vodiaca lištička
- súčasťou je adaptér na vysávač
- priložený univerzálny kotúč na drevo
- držiak v boxe je uspôsobený len na pílu samotnú ostatne veci tam ležia volne
- Skúšal som tam vložiť pílu s 4AH batériou a nevošla sa do držadla v kufri
Pílu som skúšal na drevotrieske cca 2cm hrubej s povrchovou úpravou s priloženým kotúčom a 4Ah batériou.
Materiál prerezala bez problémov.
Píla splna všetky moje požiadavky. Plánujem ju doplniť ďalším príslušenstvom - lišty, svorky a pílové kotúče.
Skvelá píla na chalupu.
Osvecena kvalita pri montazi
18555 Je to cislo kurierskej sluzby 123 kam sa nikdy nedovolate. Okrem toho je to zvonenie a cakanie na spojenie spoplatnene. V mojom pripade 'len' 42 centov ale ide o princip: 1. Preco ma kuriesrska sluzba spoplatnene cislo a ani na to neupozorni a 2. Ked uz to cislo ma preco sa neda dovolat. Preto nie len ze neodporucam volat ale ani nepozuivat kuriersku sluzbu 123. Povazujem ich od tejto chvile za podvodnikov.
- Silný stroj
- Chýba soft štart
Silná, Ľahká, Tichá. Všetko super
- cena prevedenie vaha
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »